Flytta en WordPress hemsida till en ny domän

Kan man flytta en WordPress hemsida ifrån en domän till en annan?

Skulle du av någon anledning vilja flytta en WordPress hemsida från en domän till en annan?  Men har inte kunskaperna som krävs för att utföra arbetet? Wibergs Web löser det snabbt och enkelt för dig, för oss är det inga det inga problem att flytta en WordPress hemsida till den URL som du som kund önskar.

Det kan finnas många olika förklaringar till att man önskar flytta en hel hemsida ifrån ett webbhotell till ett annat. En av de allra vanligaste anledningarna till att man exempelvis väljer att flytta  en WordPress hemsida till en ny domän är att företagsnamnet ändras. Har man då redan en existerande hemsida, snygg och lätt navigerad webbdesign – varför då betala dyra pengar för en ny hemsida, när det finns en så mycket enklare lösning?

Flytta en WordPress hemsidaFör endast 2499kr (+ moms) så hjälper Wibergs Web dig att flytta en WordPress hemsida med allt dess innehåll från er nuvarande leverantör. I priset ingår flytt av samtlig bilder, databas och allt innehåll. Backup av befintlig sajt ingår, testning av befintlig sajt i moderna webbläsare/smartphones m.m. ingår. Säkerställande av att sidan fungerar som det gjorde på befintliga ingår givetvis (annars är det ju ingen idé att flytta). En rapport ingår exakt vad som är gjort och eventuellt om någon/några plugins har blivit påverkade av flytten. Betalar ni inom 5 dagar så får ni dessutom 20% rabatt!

Så önskar du flytta din WordPress hemsida, eller är intresserad av några andra av Wibergs Web’s tjänster, exempelvis sökmotoroptimering, webbdesign eller webbutveckling?
Var då så vänlig och kontakta Wibergs Web.

Kommentarer är stängda