Webbutveckling

För Wibergs Web är professionell och korrekt webbutveckling väldigt viktigt, webbutveckling som innehåller bra skriven och dokumenterad kod så att det ska vara lätt att följa upp vad som är gjort och att någon annan programmerare ska kunna sätta sig in i koden och förstå snabbt och effektivt vad koden gör.
Webbutveckling - Wibergs Web -Bäst i SkövdeSjälvklart används objektorienterad kod för all kodning (när programmeringsspråket stödjer det). Det huvudsakliga språket som används inom vår webbutveckling är PHP, som Wibergs Web även håller kurser i, men har du något annat behov/krav så löser vi det också!

Webbutveckling – våra priser

För 450kr/h (exkl. moms) så får du en extremt erfaren programmerare med över 6 års erfarenhet av webbutveckling och över 15 års erfarenhet av övrig programmering…

Vad är webbutveckling?

Som namnet antyder så är webbutveckling någonting som har med utveckling på webben att göra. Enkelt förklarat så är webbutveckling ett samlingsnamn för allting som berör uppbyggnaden av en hemsida.
Webbutveckling kan vara alltifrån att webbdesign, programmering, datasäkerhet, att bygga upp en ny databas m.m.
I princip vad som helst, som berör en viss webbsida. I vissa fall kan det röra sig om väldigt små projekt, att skriva en simpel HTML fil. I andra fall kan det handla om att bygga upp komplexa applikationer avsedda för en viss webbplats.

Oavsett typ av webbutveckling du önskar hjälp med, så har Wibergs Web den kompetens som krävs för uppdraget. Inga uppdrag är vare sig för stora eller för små för Skövdes genuina webbyrå.

Tack vara många års erfarenhet inom branschen så finner du hos Wibergs Web b.l.a kompetens inom följande: Ajax, Access, CodeIgniter, css, Git, html, jQuery, MySQL, PHP, Smarty, SQL Server, VBA, WordPress

Varför Wibergs Web, Skövdes genuina webbyrå?

En av flera fördelar med att anlita Wibergs Web, Skövdes genuina webbyrå är att vi har möjlighet att erbjuda våra kunder helhetslösningar inom webbutveckling. Vi hjälper våra kunder med allt ifrån att designa snygga hemsidor till sökmotoroptimering, så att dina besökare enklare skall hitta dig på Google och andra sökmotorer såsom Yahoo och Bing. Skulle du dessutom önska hjälp med att hitta ett bra och prisvärt webbhotell så hjälper vi givetvis även till med det. Precis vad du kan önska dig ifrån en genuin webbutvecklare.

Är du intresserad av Wibergs Web’s tjänster inom webbutveckling, webbdesign eller SEO  var då vänlig och kontakta oss.

Kommentarer är stängda