PHP Kurs och Affärsnytta

Wibergs Web erbjuder er en PHP kurs på plats hos ert företag. Kursen vänder sig i första hand till personer med beslutsfattande roller, och som i sitt arbete tar olika beslut om IT, oavsett om det gäller inköp eller om det handlar om att utveckla it-strategier.
För att de del av Wibergs Web’s PHP kurs så krävs ingen programmeringskompetens, eftersom att kursen istället fokuserar på helheten. Tanken med kursen är att ge deltagarna rätt kunskaper för att med egna ögon se möjligheterna, och affärsnyttan som kan skapas med PHP.

Vad är affärsnytta?

Affärsnytta är någonting som alla företag, stora som små tjänar på. Att ta in extern konsult, såsom Wibergs Web, för att förbättra sin affärsnytta, att ges förmånen att höra förslag till förändringar av ens organisations verksamhet kan ofta ge dig som sitter i en beslutsfattande roll nya perspektiv.
Genom att grundligt analysera nyttan av de föreslagna förändringarna inom organisationen, gentemot kostnaden så får man snabbt en ide om situationen. Med andra ord så innebär affärsnytta att man får ett bättre underlag för att fatta ett viktigt beslut – nyttan (och vinsten) av en viss förändring.

Pris Wibergs Web’s PHP Kurs:

24995 kr + moms (upp till 25 deltagare).

Kurslängd PHP Kurs:

1 dag uppdelat på två halvdagar (Första kurstillfället kör vi en halvdag hos er.  Efter första tillfället får ni kursmaterial/övningar. Det tar tid att ”smälta” saker… så efter två veckor så kör vi en halvdag till , givetvis då också på plats hos er!)

Innehåll PHP Kurs:

Hur kan ni göra för att använda PHP i er affärsverksamhet? I en verksamhet så är det extremt ovanligt att man skapar kod från början utan man utgår allt som oftast utifrån något ramverk/någon ”grund” . Det svåra idag är istället att veta vilket ramverk man ska utgå ifrån.PHP Kurs Skövde
Vår mycket omtyckta PHP kurs hjälper er att välja genom att ”måla upp” olika scenario och ha en debatt kring de olika scenarierna och få en förståelse vad som är möjligt och vad som inte är möjligt. Det som gör den här kursen unik är att den anpassas efter ert företags faktiska behov och inte strikt går efter en och samma bok – för det fungerar inte i praktiken.
Skicka ett mail till info@hermes.templweb.com och berätta era behov och önskemål för kursen så blir ni kontaktad inom kort!

 

Jag som håller i utbildningen heter Gustav Wiberg och har cirka 20 års erfarenhet av IT-branschen, ca 6 års erfarenhet av webbutveckling och har varit lärare i olika sammanhang och har undervisat i allt från grundläggande hårdvara till  avancerad databashantering.