Webbhotell

Wibergs Web är oberoende av vilket webbhotell ni väljer eller har, men som återförsäljare till FS Data (väletablerat Svenskt webbhotell sedan 1997) kan Wibergs Web erbjuda dig en webbhotellstjänst till ett rimligt pris. FS Data var ett av de första företagen på den svenska marknaden att erbjuda webbhotell, domännamn och servrar och har sedan sin etablering fått flera anmärkningsvärda utmärkelser i media, b.l a som ”Sveriges bästa webbhotell”.

Vad är ett webbhotell?

Ett webbhotell är en internetbaserad tjänst som möjliggör för människor att ha en hemsida, utan att ha sin egna server. Istället för att som stora företag ha allting internt, så gör ett webbhotell det möjligt att ta del av en större webbservers kapacitet. På så sätt så kan små företagare eller privatpersoner finansiera att ha egna hemsidor, utan att det behöver kosta en mindre förmögenhet.

Olika slags webbhotell

Beroende på ens syfte med en hemsida, så kan man antingen välja att betala för ett webbhotell, efter hitta ett som är gratis. Fördelarna med att betala för sig är att man slipper reklam på sin hemsida, man får allt som oftast bättre kapacitet (såsom e-mail adresser, lagringsutrymme m.m), bättre support och en snabbare hemsida. För de som väljer ett gratis webbhotell så får man räkna med att tjänsten är reklamfinansierad, vilket i sin tur ”drabbar” dig som kund, som mot din vilja så pryds din hemsida av andra människors reklam.

Sammanfattningsvis, söker du efter den billigaste lösningen, så välj ett gratisalternativ. Önskar du däremot bättre support och service, bredare urval av tjänster och dessutom en hemsida fri ifrån reklam, så vill Wibergs Web tipsa om att hitta ett webbhotell som passar din budget. Finns ifrån cirka 250 kronor per år.

 

Kombinerat webbhotell, webbdesign och SEO

WebbhotellTack vare att Wibergs Web kan erbjuda sina kunder helhetslösningar, inklusive webbdesign, webbutveckling samt guidar även er som behöver hjälp med webbhotell och sökmotoroptimering (SEO) så att ni som kund kan spara mycket pengar. Genom långvariga samarbeten med ledande aktörer inom dessa områden så kan vi erbjuda våra kunder något extra, nämligen toppkvalitet till överkomliga priser. Vår vision är att leverera bästa möjliga kvalitet till bästa möjliga pris. En svårslagen kombination, men uppskattad bland våra kunder. Har du några frågor/funderingar – kontakta Skövdes ledande webbyrå – Wibergs Web ?