Webbutveckling

För Wibergs Web är professionell och korrekt webbutveckling väldigt viktigt, webbutveckling som innehåller bra skriven och dokumenterad kod så att det ska vara lätt att följa upp vad som är gjort och att någon annan programmerare ska kunna sätta sig in i koden och förstå snabbt och effektivt vad koden gör. Självklart används objektorienterad kod för all kodning (när programmeringsspråket stödjer det). Det huvudsakliga språket som används inom vår webbutveckling är PHP men har du något annat behov/krav så ses inte det som ett hinder.

webbutveckling

php programmering med NetBeans

För 900kr/h (exkl. moms) så får du en extremt erfaren programmerare med över 6 års erfarenhet av webbutveckling och över 15 års erfarenhet av övrig programmering.

Vad är webbutveckling?

Enkelt förklarat så är webbutveckling ett samlingsnamn för allting som berör uppbyggnaden av en hemsida. När man pratar om webbutveckling så syftar man dock på den tekniska aspekten av en hemsida, d.v.s funktionaliteten, t.ex.: Att skapa bildspel, kalenderfunktionalitet, lunchmenyer m.m. Webbutveckling kallas också ofta med att annat ord för backend-utveckling (det ”händer bakom”) Med webbdesign syftar man istället på utseendet/layouten på hemsidan och webbdesign kallas också för frontend-utveckling (det syns ”framme”).

Varför Wibergs Web?

I praktiken är webbutveckling så tätt ihopkopplat med webbdesign så det krävs en mycket hög kompetens inom både webbdesign (frontend) och webbutveckling (backend). Vad vore det för vits att skapa funktionalitet för lunchmenyer(backend) om man inte kunde inte visa upp lunchmenyerna (frontend)? Tack vare många års erfarenhet inom branschen så finner du hos Wibergs Web b.l.a kompetens inom följande områden: Ajax, Access, CodeIgniter, css, Git, html, jQuery, MySQL, PHP, Smarty, SQL Server, VBA, WordPress

Ofta är det så att man som kund vet ungefär vad man är ute efter, men det är svårt att avgöra vad som är möjligt. Om ni känner att ni inte vet vad ni vill eller vet vad som som är möjligt ska ni med andra ord inte känna er ensamma. Är ni ute efter en ”quickfix” så är det inte Wibergs Web ni ska vända er till. Kvalité på kodningen är viktigare än något ska ”hafsas ihop för att fungera”. Timpriset 900 kr kan tyckas verka dyrt, men fråga er själva: Väljer ni en webbutvecklare baserat på priset eller baserat på vilken kvalité ni vill ha? Ta en kontakt med Wibergs Web  så påbörjar vi en diskussion.

webbutveckling codeigniter

Programmering med ramverket CodeIgniter

Använder ni ett befintligt egenutvecklat ramverk, WordPress eller Codeigniter? Det spelar ingen roll då Wibergs Web på ett objektivt sätt framför en lösning på vad som kan lösas.

Att ta backup med jämna mellanrum är en självklarhet så att ni som kund ska känna er trygga med att kod inte försvinner.