WordPress plugins

WordPress är ett fantastiskt system på alla sätt och vis. För ett antal år sedan var det ”enbart” ett bloggverktyg som av någon anledning fick mest spridning på nätet. Nu är det i princip ett CMS (Content management system) som kan användas till i princip allt som man kan tänkas kunna skapa på nätet. Som alla andra system finns det ju givetvis begränsningar i ”core”-funktionaliteten, dvs. den del av systemet som utgör ”kärnan”. En stor fördel med WordPress – både som utvecklare och kund är att det går att lägga till s.k. plugins (tillägg) och det är att man kan utöka funktionaliten på ett relativt enkelt sätt. Vem som helst kanske inte kan göra detta, men en webbyrå som Wibergs Web kan absolut hjälpa er. Finns det WordPress plugins som kan underlätta för er verksamhet så kan dessa installeras eller så kan Wibergs Web ge er råd vilka WordPress tillägg / plugins ni kan använda er av. Självklart finns det även möjlighet att beställa skräddarsydda plugins.

WordPress plugins och säkerhet

Att enbart installera alla WordPress plugins som man anser passar för sin verksamhet kan vara lurigt och t.o.m. skada verksamheten, då vissa av dessa plugins kan vara dåligt gjorda och kan vara en ingångsport för illasinnade människor som vill komma åt känslig information via din hemsida. Det handlar alltså inte bara om att ta ”första bästa” WordPress plugin utan man bör ta hjälp av en seriös webbutvecklare / webbyrå för att säkerställa att det är ”rätt” eller åtminstone välja WordPress plugins som har ett bra rykte.

Wibergs Web och WordPress plugins

Wibergs Web kan hjälpa er genom att tala om vilka plugins som passar er verksamhet, skapa WordPress plugins eller ge råd i allmänhet vad som går att göra i WordPress och varför plattformen/ramverket faktiskt passar de allra flesta.

Behov av hjälp med hemsida / WordPress? (plugin?)

Inga problem! Kontakta Wibergs Web redan idag! Klicka här för kontaktuppgifter.