HSWP – Wibergs Web snabbar upp er webbplats

Hybrid Shared WordPress (HSWP)

Wibergs Web kan stoltsera med ett webhotells-paket med fokus på WordPress där SSL, fritt diskutrymme* och grym support (dygnet runt) ingår. Det som är unikt med detta paket är att ni kommer att få en snabbare och stabilare webbplats än ni någonsin har haft. Allt detta till på en mycket rimlig prisnivå! Ni behöver inte vara det minsta tekniska för att lösa detta. Wibergs Web och templ.io löser driften av webbplatsen åt er! (Innehållet ansvarar ni för själva)

Varför snabbare/stabilare webbplats?
Max antal webbplatser på samma server: 20
Max antal webbplatser med wordpress/webbshop (woocommerce) på samma server: 2
Behöver diskutrymmet höjas så görs detta för maximal prestanda på samtliga webbplatser på servern.


Detta är helt enkelt ett MÅSTE för er som har en webbplats som är byggd med WordPress! Det är webhotellet templ.io som står bakom detta fantastiska webbhotell och Wibergs Web erbjuder er ett fantastiskt pris utifrån den kvalité som templ.io levererar! (Väljer ni att köpa ett paket själva hos templ.io så börjar prissättningen för det lägsta paketet på runt 30$. Prestandan för detta paket motsvarar minst ”mediumpaketet” som kostar runt 80$)


WordPress webbplats

Pris: 72kr/mån**

WordPress webbshop

Pris: 112kr/mån**


Kolla gärna in webbplatser som ligger på samma server: blickfang.se, garntorget.se and brannebronavandrarhem.se.


* I rimlig utsträckning. Ni meddelas om det inte är rimligt.

** förutsätter en förskottsbetalning på ett år. Vid löpande månadskostnad är kostnaden 200kr/mån för HSWP – Webbplats och 300kr/mån för HSWP – Woocommerce. Moms tillkommer på samtliga priser.