Brännebrona Vandrarhem

Ibland ställs man inför spännande utmaningar. Brännebrona Vandrarhem var en hemsida där det inte fanns något som helst material från början, inte ens bilder. Det som framgick var att det skulle vara en hemsida som skulle vara enkel att navigera men framförallt att bokningsfunktionen skulle vara smidig och att folk inte skulle behöva ringa eller maila för att boka vandrarhemmet. Efter ett antal besök från tyska gäster så föreslog dem att sidan skulle översättas från svenska till engelska och tyska. Och efter någon vecka fanns även den översättningen på plats!

Wibergs Web tog bokningsfunktionen ett steg längre och gjorde så att även företaget som driver vandrarhemmet knappt behöver ”lyfta ett finger” när det gäller administration av beställningar. Det var mycket funderingar på hur mycket man egentligen kunde automatisera och resultatet av bokningsfunktionen blev helt unik. Självklart måste vandrarhemmet ta emot sina gäster och eller kontakta sina gäster om det är något men systemet är så smart uppbyggt att den håller koll på lediga rum, rumstyper och datum. Det går självklart också att justera pris för en vistelse och kunder sparas självklart med automatik i databasen och systemet ser också till att det inte blir några dubbletter.

Hemsidan är gjord med hjälp av WordPress som plattform och bokningsdelen är skapad som ett tillägg/plugin och är ett bra exempel på vad Wibergs Web kan utföra åt en kund. Kolla gärna in hemsidan: Brännebrona Vandrarhem.