Friskvakten

webb design Friskvakten AB

Friskvakten

Företaget bildades 2005 och är ett helägt bolag till Friskis&Svettis. Friskvakten har många hyresgäster bl a idrottsföreningen Friskis&Svettis Skövde men också Friskvårdaren Ewa Furhoff, skolor, idrottsföreningar, arbetsplatser mfl. De erbjuder uthyrning av ändamålsenliga träningslokaler samt konferenslokal och har också möjlighet att genom ett samarbete med idrottsföreningen Friskis&Svettis Skövde tillhandahålla tränare, instruktörer och ledare.

Utveckling av en hemsida

Att skapa en enkel hemsida är inte så lätt som man kan tyckas tro. ”Det är väl bara att installera WordPress och välja tema?” är något Wibergs Web hör till och från. Sjävklart är det så att någon med någorlunda intresse för att skapa hemsidor enkelt kan skapa en hemsida med hjälp av t.ex. WordPress, men det är så mycket fler faktorer som spelar roll när man utvecklar nya hemsidor.

Det finns en standard i html som bör följas enligt W3C men detta är en rekommendation och tyvärr är det så att alla webbläsare inte följer denna rekommendation. Detta gör att en hemsida måste testas i många olika webbläsare och även olika operativsystem. Det kan t.o.m. vara så att exakt samma webbläsare i olika versioner av ett operativsystem beter sig olika. Även testning av olika mobila enheter m.m. måste testas då olika mobiler stödjer olika saker. Detta är inte svårt, men tidskrävande. Detta är inte helt självklart när man inte är insatt vad som krävs för att göra en hemsida som tilltalar sin målgrupp. Alla målgrupper kräver mer eller mindre att sidan fungerar i sin telefon oavsett vilken modell/vilket fabrikat man använder.

Webbdesign hemsida

Wibergs Web har gjort en snygg, enkel men modern webbdesign åt Friskvakten AB. Hemsidan är anpassad för att kunna jobba vidare med sökmotoroptimering. Wibergs Web gör alla produktioner på det sättet att grundläggande sökmotoroptimering ingår. Självklart ingår även responsiv design vid alla nya produktioner. Läs mer under webbdesign.