Skandic Inkasso

Skandic Inkasso är ett inkassoföretag i Tyskland

Webbdesign Skandic Inkasso

Att i teorin omvandla en hemsida gjord i klassisk asp till en WordPress hemsida är lättare sagt än gjort, men detta var inga problem. Wibergs Web fick i uppdrag att konvertera deras ASP sida till en WordPress och samtidiga bibehålla all funktionalitet, få en modern och stilren hemsida, att få en hemsida som kunden kunde redigera själv och som var responsiv och anpassad för grundläggande seo. Detta är något som ingår i grundpaket för webbdesign hos Wibergs Web, så det var inga som helst konstigheter. Att kund på ett väldigt smidigt sätt kunde växla mellan olika språk och redigera sin hemsida gjorde ju inte saken sämre.

WordPress plugins

Med en mycket tät kommunikation med Skandic Inkasso så har högt ställda krav utmynnat i en fantastiskt modern och snygg hemsida med riktigt bra kvalite både designmässigt och programmeringsmässigt. Ett antal plugins har skapats på den nya wordpress hemsidan, t.ex. en valutakonverteringsfunktion som sedan blev grunden till MasterCurrency WP. Det fanns ett antal valutkonverterare på marknaden men inte som uppfyllde kundens behov och kraven som Wibergs Web ställde på kvalitén.

VPML

Det finns ett antal WordPress plugins på marknaden som hanterar översättningar av en WordPress hemsida men i det här fallet valdes VPML som grund för översättning av hemsidan. Alla plugins har både för- och nackdelar, men detta plugin bedömdes som det bästa alternativet för denna kunden. Pluginet har både fått ris och ros under åren, men i det stora hela har det fungerat riktigt, riktigt bra.

Webbhotell

Wibergs Web brukar rekommendera WPEngine om det enbart är WordPress-installationer det handlar om, men kund har egen driftsmiljö med serverar och det finns absolut fördelar med det. Att kunden själv kan styra över exakt vad som ska finnas på servern eller inte tyckte de var viktigt och då ska man absolut göra så. Wibergs Web rekommenderar gärna men styr inte någon kund åt att välja ett visst webbhotell.

Hemsidan

Hemsidan för Skandic Inkasso återfinns här.

Behöver ni ny hemsida / ny webbdesign / programmeringshjälp? / hjälp med plugins? / hjälp med SEO? / utveckling av appar etc?
Ta kontakt med Wibergs Web – den genuina webbyrån (Skövde / Skaraborg).