SEO, webbdesign eller webbutveckling – gör det du är bäst på!

SEO företag Skövde

Håll dig till det du kan

Ofta så pratar man om all-in-one lösningar, om att ett företag kan ordna allting. Men så är sällan fallet och det är viktigt att bära med sig. Ligger din spetskompetens inom sökmotoroptimering, håll dig till det, och låt andra sköta exempelvis din webbdesign. Är det så att du istället är specialist inom webbutveckling och webbdesign, men sämre på SEO, anlita då en sökmotorkonsult för att hjälpa dig öka din organiska trafik, medans du fokuserar på det du kan.

En kollega inom branschen sa en gång att det svåra är inte att veta vad man är bra på utan att veta och erkänna för sig själv och andra vad man är mindre bra på. För Wibergs Web är det inget konstigt – ni får en genuin / äkta feedback på allt. Det är inte säkert ni gillar feedbacken men sanningen kommer garanterat fram och det brukar uppskattas av de allra flesta – i alla fäll i längden. En person kan helt enkelt inte vara bra på allt och hinna med allt, speciellt inom en bransch som växer så det knakar! Att göra allt på egen hand kan visserligen vara utmanande / roligt men i slutändan är det ändå slutresultatet som kunden är intresserad av, inte om man t.ex. har suttit 3 veckor för att ändra en bakgrundsbild i Photoshop – bara för att lära sig Photoshop.

Skövdes genuina webbyrå – våra tjänster

Tjänster som Wibergs Web gärna utför

Tjänster som Wibergs Web gärna lämnar till andra aktörer

  • Utveckling av appar – Ett vanligt missförstånd när det gäller appar är att man tror att det är billigt att utveckla ( bara för att det är på en mobil / smartphone) och Wibergs Web vill inte utveckla appar med dålig kvalité till en billig peng. Det tar emot att säga det, men det finns andra aktörer inom webb – branschen som gör det bättre. Det är därför vi har inlett ett samarbete med Savvy Solutions Skövde AB!