Utveckling av appar – möjligt tack vare ett lokalt Skövde-företag!

Utveckling av appar

Samarbete med Solutions Skövde

Wibergs Web kan nu i ett ingånget samarbete med Solutions Skövde  erbjuda utveckling av appar. Solutions Skövde är ett företag som likt Wibergs Web befinner sig i centrala Skövde.

Solutions Skövde

Solutions Skövde  har skapat och uppdaterat appar åt företag i närområdet för att det har varit den naturliga utvecklingen då behovet i närheten har varit stort. Skulle något företag som finns en bit bort vara i behov av en app eller i behov av att uppdatera en befintliga så är det självklart inga problem att lösa! (Företaget har bytt namn från Appgradera och heter alltså numera Savvy Solutions Skövde AB). De menar på att försäljningen kan öka med hjälp av en app och självklart är detta något att fundera på!

Wibergs Web

Wibergs Web har med ett fåtal år på nacken lyckats att få ett femtiotal kunder ända nerifrån Helsingborg ända upp till Stockholm. Företaget erbjuder bland annat webbutveckling, resultatbaserad sökmotoroptimering och webbdesign. Att ta hjälp från andra när inte kompetensen är tillräckligt stor (eller om inte tiden räcker till) inom företaget är en filosofi som Wibergs Web är väldigt öppna med. Detta inlägg (som faktiskt är det mesta lästa inlägget här på sidan) går vidare och beskriver hur tankegångarna florerar kring detta.

Utveckling av appar

Att ha möjlighet att erbjuda utveckling av appar är något som Wibergs Web har eftersträvat länge,  då det har inkommit en del förfrågningar kring detta. Det är alltid skönt att slippa tacka nej till jobb även om det självklart inte alltid är möjligt. Förhoppningsvis leder detta samarbete till något som gynnar alla parter, dvs båda företag och kund! Att inleda ett samarbete med Solutions Skövde kändes på något sätt väldigt naturligt med dess närhet och seriösa approach. Det kändes helt enkelt ”rätt” och det är bara hoppas att den s.k. ”magkänslan” är rätt!